| |||||||
Windows Katagorisinde ve Windows 7 Forumunda Bulunan Windows 7 İçin Klavye Kısayolları Konusu; Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 7 bir çok yeni özelliğinin arasında yeni klavye kısayolları da bulunuyor. Lafı çok uzatmadan yeni işletim sisteminin hayatı kolaylaştıran klavye kısayollarına getirmek istiyorum işte tuş ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 (permalink) |
| | Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 7 bir çok yeni özelliğinin arasında yeni klavye kısayolları da bulunuyor. Lafı çok uzatmadan yeni işletim sisteminin hayatı kolaylaştıran klavye kısayollarına getirmek istiyorum işte tuş kombinasyonları listemiz: Win+Home: Etkin pencere hariç tüm pencereleri simge durumuna getirir Win+Boşluk: Tüm pencereler şefaflaşır masaüstünü görürsünüz Win+Yukarı tuşu: Etkin pencere ekranı kaplar Win+Aşağı tuşu: Eğer ekranı kaplamışsa önceki boyuta getirir/Önceki boyuttan simge durumuna getirir Win+Sol/Sağ tuşu: Pencerinizi monitörün kenarlarına yaslar Win+T: [(T)askbar] Görev çubuğunda küçük bir gezinti düzenler bonus olarak pencerelerin önizlemeleri görüntüler Win+P: [(P)resentation] Sunum ekranını seçmenize yardım eder Win+G: [(G)adget] Masaüstü araçlarını öne getirir Win+(+/-): Büyüteçle anında yaklaştırma uzaklaştırma yapar Shift+ Görev çubuğu öğesine Tıklama: Tıklanılan uygulamadan yeni bir tane daha başlatır Eskilerden: Win+Tab : Pencereleri 3D olarak dizer Ctrl+Win+Tab : Yukarıdaki işlemi kalıcı olarak yapar Win+M : [(M)inimize] Tüm pencereleri simge durumuna getirir Win+D : [(D)esktop] Masaüstünü görüntüler Win+E : [(E)xplorer] Windows gezginini açar Win+R : [(R)un] Çalıştır penceresini getirir Win+F : [(F)ind] Arama penceresini getirir Win+R : [(L)ock] Oturumunuzu kilitler |
|
![]() |
| Etiketler: icin, kisayollari, klavye, windows |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Kişi Okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| |
| Yasal Uyarı | Favori Forum |
|
*Favori Forum'da Mp3, Hack, Adult, Warez, Crack, Serial, Full Film, Full Oyun Vs. İllegal İçerikli Paylaşım Kesinlikle Yasaktır* Logomuzda Kullanılan Maskot FavoriNet.Net 'e Aittir.İzinsiz Kullanılamaz. Sitemiz Forum sitesi olduğu için sitemize kayıtlı üyelerimiz yazı, resim ve diğer materyalleri kontrol edilmeksizin sitemize ekleyebilmektedir.Bu sebepten dolayı oluşabilecek yasal sorumluluklar mesajı yazan üyelerimize aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda ilgili yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi admin@favorinet.net adresine yollayabilir veya Buradaki Formu Doldurarak bize iletebilirsiniz. |